Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via lekkerpuhh.nl@gmail.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Graag ontvangen wij een bewijs van verzending d.m.v. een filmpje of een track en trace code.

 

Garantie en aansprakelijkheid

Lekkerpuhh staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele geringe kleurverschillen ten opzichte van de getoonde foto’s. De genoemde garantie geldt gedurende een periode van twee weken na levering tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk anders is overeengekomen. Indien de klant in plaats van het bestelde product per ongeluk een ander artikel ontvangt, wordt dit door Lekkerpuhh kosteloos omgeruild voor het oorspronkelijk bestelde artikel. Hiertoe dient de klant binnen twee werkdagen contact op te nemen met lekkerpuhh.nl@gmail.com. Lekkerpuhh verschaft u een aankoopbewijs wat tevens uw garantiebewijs is. Wanneer de koper binnen de garantietermijn aan Lekkerpuhh verwijtbare fouten, onvolkomenheden of gebreken kan aantonen, dan komen de kosten voor het herstellen, vervangen of terugnemen van het product voor rekening van Lekkerpuhh. U dient ons per e-mail of schriftelijk op de hoogte te brengen van uw klacht. Lekkerpuhh bepaalt de wijze van repareren en/of verzenden. Als Lekkerpuhh besluit tot vervanging en u een geheel nieuw artikel aanbiedt, dient u binnen twee weken een nieuwe keuze te maken. Wanneer de klacht gegrond is en deze binnen de garantietermijn is doorgegeven aan Lekkerpuhh, dan komen de verzendkosten voor rekening van Lekkerpuhh. Door middel van een e-mail zult u op de hoogte worden gebracht van de te volgen klachtenprocedure. 
De genoemde garantie geldt niet indien het gebrek is ontstaan als gevolg van onzorgvuldig gebruik. Of wanneer (zonder schriftelijke toestemming van Lekkerpuhh) u of derden wijzigingen hebben aangebracht of hebben geprobeerd aan te brengen, door verwaarlozing, of het gekochte hebben gebruikt voor zaken waarvoor het product niet bedoeld is, andere aanmerkelijke schuld van de koper of normale slijtage. Lekkerpuhh is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook ontstaan is aan u of uw gezinsleden, aan uw zaken, aan derden of aan zaken van derden. Indien vast komt te staan dat Lekkerpuhh toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid maximaal het netto factuur bedrag (factuurwaarde min de BTW, eventuele andere overheidsheffingen en overige netto prijs verhogende factoren, zoals vervoerskosten) van de bestelling.

 

 Identiteit ondernemer

Lekkerpuhh
Hasebroekstraat 16
1962 SW Heemskerk
lekkerpuhh.nl@gmail.com
tel.nr 06-42917677
KVK NUMMER 50736949
BTW NUMMER
NL002126502B43

 

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier kopieëren en invullen en per mail terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Aan
Lekkerpuhh
Hasebroekstraat 16
1962 SW Heemskerk
lekkerpuhh.nl@gmail.com
tel.nr 06-42917677

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

Uw gegevens en IBAN rekeningnummer

Het bestelnummer

De artikelen die retour komen

 

 
 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

© 2010 - 2020 lekkerpuhh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel