Navigatie

Bij aankoop van een artikel ga je akkoord met deze voorwaarden: 

Bestellingen/overeenkomsten
De bestelling wordt geplaatst via de website. U dient het bestelformulier volledig en naar waarheid in te vullen. Met het plaatsen van uw bestelling geeft u ook aan akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden. 
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u automatisch een bevestigingsmail met een overzicht van uw bestelde artikelen. 
Als u binnen 24 uur geen mail heeft ontvangen, neemt u dan contact op met joy2003@live.nl

Betalingen
De verzendkosten zullen samen met het aankoopbedrag en onze bankgegevens, in een mail aan u worden bevestigd. Indien wij binnen 7 dagen geen betaling hebben ontvangen, vervalt de bestelling en halen wij het desbetreffende artikel(en) uit de reservering. Mocht u aangeven bij de opmerkingen op het bestelformulier dat u de betaling wilt uitstellen dan wordt de bestelling uiteraard langer voor u gereserveerd. 

Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van ontvangen betalingen. 
De aankoop zal geschieden op basis van vooruitbetaling per bank en o.v.v. het ordernummer. 

Prijzen
Alle door Lekkerpuhh vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW en uitgedrukt in euro’s. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders, tenzij wettelijke maatregelen aanleiding geven tot verhoging. Lekkerpuhh is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van een tikfout in haar website, waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd.

Kortingscodes
Kortingscodes dienen zelf ingevuld te worden. Dit kan niet achteraf verwerkt worden. Lukt het niet de kortingscode in te voeren, geeft u dit dan aan bij de opmerkingen in het bestelformulier of per email joy2003@live.nl. 

Verzenden & Levertijd
De bestelling wordt binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling aangeboden aan PostNL. Het product moet uiterlijk binnen 30 dagen na bestelling bij de klant geleverd zijn. Wanneer dit niet gebeurt, kan de klant de koop onmiddellijk ongedaan maken. Het geeft de klant echter geen recht op schadevergoeding. Dit geldt niet als de partijen een andere leveringstermijn hebben afgesproken. Levering en/of betaling in gedeelten is toegestaan. Wanneer een product onverhoopt niet meer voorradig blijkt te zijn, zullen wij u hierover per e-mail informeren. Wij bieden u een alternatief of de bestelling van desbetreffend artikel komt te vervallen.

Lekkerpuhh is niet aansprakelijk voor verlies of BESCHADIGING van aankopen via de post of het verkeerd invullen van het adres bij de adresgegevens. Indien gewenst, kun je de post tegen een meerprijs laten verzekeren. Dit dient wel vermeld te worden bij jouw bestelling. Bij pakketpost kunnen wij op verzoek het track & tracenummer mailen. 

Privacy
De gegevens die door u aan Lekkerpuhh worden verstrekt zullen op geen enkele wijze aan derden worden doorgegeven of voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Ze worden enkel gebruikt voor verzending van het gekochte artikel of om contact met u op te nemen over uw bestelling.

Ruilen/retourneren
Ben je toch niet helemaal tevreden met de artikelen die je ontvangen hebt, neem dan (binnen 14 dagen) contact op met joy2003@live.nl. De artikelen kunnen dan geruild worden. Dit geld niet voor op maat gemaakte producten of alle producten die in het haar gedragen worden. Het artikel dient binnen 14 dagen, ongebruikt en onbeschadigd bij Lekkerpuhh binnen te zijn. De verzendkosten van het terug sturen zijn voor de koper. Onvoldoende gefrankeerde en of rembours zendingen worden niet geaccepteerd. Vermeld altijd het ordernummer bij de correspondentie!!
 
Aansprakelijkheid
Wij zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van onze artikelen. Men dient zich er altijd van te vergewissen dat het gekochte product veilig en betrouwbaar is. Aankoop geschied altijd op eigen risico. 

Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij vragen over een artikel voorafgaand aan een bestelling te mailen naar joy2003@live.nl

U kunt geen rechten ontlenen aan eventuele kleurafwijkingen van artikelen. Mocht een kleur niet goed overkomen op een foto, dan zal dit duidelijk beschreven worden bij de productomschrijving. 

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

 

© 2010 - 2019 lekkerpuhh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie