Over mij,

Ik vind het leuk dat u een kijkje komt nemen op mijn website en zal mij daarom even voorstellen.

Ik ben Jolanda en samen met Roy heb ik 2 dochters (2005 en 2007).

Toen ze klein waren maakte ik voor hun veel kleding, dit omdat ik de kleding in de winkel soms net niet leuk genoeg vond of ik er gewoon iets aan miste. Ik kreeg daar dan ook veel geweldige reacties op en de vraag waar ik dat gekocht had.

Na een tijdje de kleding via andere sites verkocht te hebben ben ik een website begonnen. Genaamd Lekkerpuhh.

Lekkerpuhh houd zich niet aan de mode en doet lekker waar het zelf zin in heeft. Qua kleur, motief en noem maar op.

Maar toen kwamen bij die kleding de accessoires........die ik uiteraard ook zelf ben gaan maken.

En omdat ik vind dat iedereen dit zou moeten kunnen ben ik de DIY producten dus ook zelf maar gaan verkopen. Mijn prijzen liggen bij een hele hoop producten net iets lager dan bij de gemiddelde website zodat iedereen de mogelijkheid heeft om al die leuke en geweldige producten te kunnen kopen en zelf zijn creaties te maken. 

Elke week komen er nieuwe artikelen bij maar het kan natuurlijk zijn dat u net opzoek bent naar dat ene artikel dat ik niet heb. Mail dit naar lekkerpuhh.nl@gmail.com en ik ga voor u opzoek!

Veel tijd om achter de naaimachine te zitten heb ik niet meer. Ook staan de sieraden en haaraccessoires die ik maak op een laag pitje. Want wat zijn er een hoop leuke spulletjes te vinden op het gebied van DIY. Deze zou ik het liefst allemaal op de site willen hebben. Maar elke week komen er nieuwe artikelen bij en Lekkerpuhh wordt alsmaar groter. En met alle ideeën die er in mijn hoofd zitten hoop ik dat Lekkerpuhh een website blijft waar niet alleen ik blij van wordt, maar ook ieder ander die hier komt kijken.

 

Alvast bedankt voor het bezoeken van de website en wie weet tot een volgende keer.

 

                                               Liefs Jolanda

© 2010 - 2021 lekkerpuhh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel