STRIJK INSTRUKTIES

 

Verwarm je strijkbout 5 minuten voor op 160-170 graden (niet heter!!)* en zet de stoom uit. Pers (drukken met de strijkbout) de plaats waar je de applicatie wilt aanbrengen goed vlak en leg de applicatie met folie naar boven op de gewenste plaats. Zorg voor een goed vlakke en harde ondergrond en pers (drukken met de strijkbout, gebruik hiervoor bijvoorbeeld je lichaamsgewicht) de applicatie in 20-30 sec vast. Wacht tot het geheel is afgekoeld !! Verwijder de folie en pers nog eens 5 seconden na met bakpapier ertussen. Vooral de randjes!

Mocht de applicatie niet loskomen van de folie, pers dan nogmaals 15-20 seconden.

*dit is ongeveer tussen wol (**) en katoenstand (***) in, meer richting wol

Indien je niet zeker weet wat de juiste temperatuur op jouw strijkbout is liever met een te lage temperatuur proberen dan te heet, dan kan namelijk de hittebestendige folie smelten.


Het is geen velours, geen flex, geen katoen, maar heerlijk soepel, elastisch glad en toch ook zacht materiaal wat makkelijk is aan te brengen !

Denk er bij nieuwe stof/ kleding aan deze eerst een keer te wassen (zonder wasverzachter) . En wacht na aanbrengen van de applicatie minimaal 24 uur met wassen.

De opstrijkinstructies zijn zo duidelijk als mogelijk weergegeven, heb je alsnog vragen laat me dit a.u.b. weten. Lekkerpuhh.nl is niet verantwoordelijk voor verkeerd aangebrachte applicaties.

© 2010 - 2020 lekkerpuhh | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren

Er zijn nieuwe contactgegevens. Ik ben bereikbaar op telefoon nummer 06-42917677 en email lekkerpuhh.nl@gmail.com